Husk påmeldingsfrist 19. januar

Velkommen til KOKs klubbtur til Nordjysk 2-dages, 13 - 15. mars 2015! Som alltid satser vi på en sosial tur med mange familier, både nye og erfarne, og fornøyde løpere på alle nivåer. Vi har reservert plass på Dayz Rønbjerg hvor det vil bli rikelig med anledninger til å bli kjent med klubbens medlemmer. I tillegg til o-løp blir det klubbmesterskap i vannsklie, felles frokost på ferje og felles middag på lørdag. Hele familien er velkommen, også de som ikke løper.

 

Program:

Fredag 13. mars:

  • Avreise fredag kl. 08.00 med ColorLine Superspeed fra Kristiansand – ankomst Hirtshals kl. 11.15 (alternativ avreise 16.30 med ankomst 19.45) Fremmøte på parkeringsplass ved terminalbygg (gult bygg) senest kl. 07.00 for dem som reiser på morgenen og senest kl. 15.30 for dem som reiser med ettermiddagsferga.
  • Felles frokostbuffé er bestilt for alle og er inkludert i prisen.
  • Fortrening ved ankomst i Danmark (Blokhus Klitplantage). NB: Kart må bestilles ved påmelding.
  • Nattløp Blokhus Klitplantage for de som vil. Første start kl. 19.00

Lørdag 14. mars:

  • Vannskliekonkurranse fra kl. 17.30
  • Langdistanse i Hammer Bakker. Første start kl. 12.00
  • Fellesmiddag og klubbsamling kl. 19.00

Søndag 15. mars:

  • Mellomdistanse, Hammer Bakker. Første start kl. 08.30
  • Avreise Hirtshals kl. 20.45. Fremmøte på kaia senest en time før avreise.
  • Mulighet for å disponere leilighetene (mot betaling) og badeanlegg ved Rønbjerg en stund utover ettermiddagen. Mer informasjon om dette kommer senere.

Pris

  < 9 år

Kr.   800

Pris dekker: Ferge tur / retur, overnatting i 4 eller 8 personers leilighet, frokost på ferge fredag morgen, felles middag lørdag kveld og kart til fortrening fredag. Rengjøring (ikke oppvask), miljøavgift, strøm og vann er inkludert, men dersom det blir et uforholdsmessig stort forbruk av strøm og vann, tas det forbehold om at dette kan etterfaktureres. Tørrmat for helgen og middag fredag ordner deltakerne selv. Eventuell buffet på ferge fredag ettermiddag og søndag kveld betales i tillegg og kan bestilles på påmeldingsskjemaet for turen.

9 - 20år

Kr. 1000

Over 20 år

Kr. 1200

Makspris per familie (foreldre + barn) kr. 4200. Tillegg for deltakere som ikke er medlemmer: kr. 300 pr. person. Tillegget inkluderer støttemedlemskap i klubben.

Påmelding er bindende, og reisen blir fakturert og skal betales før avreise. Startkontingenter kommer i tillegg og blir fakturert sammen med øvrige startkontingenter senere i sesongen.

For å holde prisen for turen så lav som mulig, forsøker vi å fordele deltakerne i bilene slik at vi tar med så få biler som mulig til Danmark. Oppgi dermed om du har plass til ekstra passasjerer i bilen dersom du svarer ja på om du kan stille med bil.

Deltakere som ønsker å reise til eller fra Danmark på andre måter eller med andre fergeavganger, ordner og betaler dette selv.

Tilleggsytelser som må bestilles ved påmelding:

Sengetøy og håndklær kan medbringes.

Leie av sengetøy og håndkle

 

DKK 80 pr. sett

 

Middagsbuffet Kristiansand-Hirtshals ved avreise kl. 16.30

Barn 4 – 15 år

Kr. 150

 

Voksen

Kr. 299

Middagsbuffet Hirtshals-Kristiansand søndag

Barn 4 – 15 år

Kr. 150

 

Voksen

Kr. 299

 

Påmelding:

Bindende påmelding innen mandag 19. januar.

Fyll ut og send påmeldingsskjemaet (Excel-fil) til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Dersom du ikke skulle få e-post tilbake om at påmeldingen er mottatt, ring eller send en SMS til Liv Bente H. Friestad, tlf. 92 01 63 05

Lenke til Nordjysk 2-dages 2015: http://nordjysk2dages.dk/jom3/

Lenke til ColorLines omtale av Rønbjerg Feriesenter: http://www.colorline.no/batreise_med_overnatting/dayz_r_nbjerg  

Har du spørsmål før du skal melde deg på? Kontakt Liv Bente H. Friestad, tlf. 92 01 63 05 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.