Lyst til å være med oss på postjakt?

Råtassen er et spennende treningstilbud for jenter og gutter i alder 8-12 år. Fartsfylte utfordringer med kart i nærområder, passer for deg som er helt ny, men også gøy for deg med mer erfaring. For de helt nye har vi trenere som lærer deg det grunnleggende om kart og kompass før du setter i gang.

Lørdag stormet Brage Takle  inn til en sterk 4. plass på langdistansen under Hovedløpet (HL) i orientering. Under sprinten på søndag ble det nok en 4. plass!

Klokka halv 4 onsdag 8. august var KKG ferdig ryddet og årets Hovedløp og O-landsleir (HL/OLL) avsluttet. Det har bare vært blide deltakere og arrangører å se hele uka! Vi kan stolt se tilbake på et svært vellykket arrangement.

Vi vil med dette takke alle dere som hjalp til under årets Hovedløp/O-landsleir. Uten den innsatsen dere la ned i månedene før og under selve arrangementet, ville vi ikke ha klart dette store arrangementet. Blide deltakere og mange positive tilbakemeldinger viser at vi lykkes - vi er gode sammen!

Hilsen Øivind Mikkelsen - leder (HL/OLL), Jan Blandkjenn - bemanningsansvarlig HL/OLL og Ingvild Mulen - leder KOK

 

Nå gjenstår bare den siste finpussen så er jeg klar, sier Marianne Andersen fra Lativa. Hun ankom VM byen Sigulda i Latvia fredag. Sesongens mål er bare noen dager unna. Tirsdag går nemlig mellomdistansen i VM.