Dag Blandkjenn stod for beste KOK prestasjon under NM-natt med 6. plass i seniorklassen. Terrenget var søkkblaut og tungt, og løypene bød på krevende nattorientering.

Endelig er den her. Enten du er ung eller gammet, ny i sporten eller veteran - O-boka er god lesning - og den perfekte julegaven! Her kan du lese alt om o-året 2019, og forhåpentligvis er noen KOK'ere også nevnt!For å kjøpe O-boka, ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den./48159940!!

Takk til alle som arrangerte eller deltok på klubbmesterskap i sprintorientering i helga! Fortsatt er det noen o-løp igjen før sesongen er over! NM nattorientering, Blodslitet, KM nattorientering, Graneløpet og 2. juledagsløpet er noen av løpene du kan delta på.

Tirsdag er det vanlig trening fra Gymsalen på Presteheia skole kl 18.00. Det blir nå mørkt mens vi er ute, så husk hodelykt! Bli gjerne med på styrketrening i gymsalen fra 19:30. Råtassene har eget opplegg og er inne fra kl 19.00


Trenger du nytt treningstøy til vintertreningen, eller er o-tøyet utslitt etter en aktiv sesong?
Nå er tiden her for bestilling av o-tøy, overtrekkstøy til vintertreningen, samt regntøy og boblejakker via Trimtex sin webshop. Nytt av året er også en overtrekksvest.