Påskesamling i de beryktede Tsjekkiske skoger og sandsteinsområder er godt i gang. Våre Tsjekkiske venner har virkelig bjuda på med kreative og spennende o-teknikk treninger i krevende terreng.  Sandsteinsområdene som består av veldig kuperte områder med mye skrenter, stup og trange passasjer har gitt hodebry for de fleste med tanke på veivalg. Kompasskurs er som regel uaktuelt og enkelte steder er fjellklatring eneste mulighet for å komme seg videre.  


Vi har også utforsket det kulturelle Tsjekkia kan tilby med besøk i Nový Bor mest eksklusive glassverk som blant annet har laget premier til Usain Bolt og har så spennende kunder at de ikke kan nevnes med navn. Pensjonat Rychtarky imponerer like mye som terrenget og maten går ned på høykant!   


Verdt å nevne er at Matias Hodne Hanisch har begynt å vise form. Solid seier på Micr-o økta med kun en feilstempling. Jack Bjørnsen ble derimot den moralske vinner med alt riktig, han var også raskere i sporet enn alle unghingstene som også kunne vise til null feil. Torkel Reinhartsen fikk god respons på den store mengden styrketrening han har gjennomført i vinter. Ingen kunne tukte reven fra Flekkerøya i den stupbratte Rocky sprint der syra spruta ut av øra på de fleste.
I dag har vi gjennomfør to økter. Første økt besto av fire intervaller med fellesstart, de som ikke hadde fått kjent på hardkjør hittil fikk virkelig muligheten nå.  Økt to var en lagkonkurranse der våre Tsjekkiske venner med Jack Bjørnsen på laget slo knock out på alle konkurrenter om man kan si det sånn. Vi gleder oss til resten av uken som vil inneholde løp (Prague Eastern) og mer kulturelle opplevelser. Ønsker alle en fortsatt god påske fra oss i Tsjekkia!
JB Ashamar