Klubbtelt på samlingsplass er populært når været er litt usikkert / bløtt. Vi har nå i noen år hatt et system med KLUBBVERTER - Et opplegg hvor løpere / familier får æren av å kalle seg "Klubbvert" på lokale løp. Klubbverten ansvarer for å ha med Klubbflagget, og en av klubbens røde "telt trillebager". (2 telt på løp hvor mange medlemmer er påmeldt), organisere teltoppsett og nedtagning av telt. Ved behov inngår tørking av telt etter hjemkomst. Ev feil og mangler ved telt rapporteres til klubbens styre (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.).

Klubbverten bør være på samlingsplass senest en time før første start når det er risiko for regn.

For å få overlevert teltet / klubbflagg snakk med forrige ukes KLUBBVERT. En mulighet er å benytte klubbens lager på Presteheia Klubbhus. Informasjon om nøkkel til lageret får dere ev av forrige ukes klubbvert

Utnevnte KLUBBVERTER høsten 2016:

UKE 33 Fam Runde SM lang 20.8 og SM mellom 21.8
UKE 34 Fred Arne Sivertsen KSO 23.8, onsdagskarusellen 24.8
UKE 34 Fam Reinhartsen Merkeløpet 27.8
UKE 35 Fam Pytten KSO 30.8 og KM lang 3.9
UKE 36/37 Fam Myhre KSO 6.9, KSO 13.9, onsdagskarusellen 14.9
UKE 37 Fam Mikkelsen/Lynnebakken KM natt 16.9 og KM stafett 18.9

Kan dere ikke aktuell uke/ dag regner jeg med at dere tar ansvar for nødvendig bytting / erstatter. For større løp som NM og NorgesCup er det aktuell turansvarlig som ansvarer for telt og klubbflagg.