Først og fremst har våre løpere prestert flotte resultater under helgens løp!!

NM-natt fredag

Gratulerer til Sebastian Daland, som fikk en flott sølvmedalje på fredagens NM-natt. Under fellesstarten, i følge med 60 andre 17-18 åringer, orienterte han selvstendig og sikkert. Det ble en spurtduell med Einar Melsom fra Fossum, og kom i mål 2 sekunder bak gullet.  Knalløp, Seb! Marius Aurebekk var også lenge med, og endte til slutt på 11. plass.

I seniorklassen var 3 av KOKerne med i gruppe 2, et par minutter bak tetgruppa på 10 mann. I spurten kom Vegard Danielsen inn på en 14.plass, Dag Blandkjenn nr. 16 og Håvard Irgens på 17. plass.

NC-mellomdistanse søndag

På søndagens NC-løp leverte Sebastian igjen. En flott 4. plass på mellomdistansen i H17-18.

Marius Pytten fulgte opp med en oppløftende 5. plass i H19-20. Både Johannes Bakke Aashamar og Vetle Elias Lynnebakken leverte fine løp på henholdsvis 9. og 14. plass.

I seniorklassen ble Gaute Friestad beste KOKer på en fin 14. plass. Vegard Danielsen nr. 16, og Håvard Irgens nr. 20.

KOK 2-dagers lørdag og søndag

De fleste junior og seniorløperne tok nok lørdagens løp som «trening». Da var det supert at de yngre leverte toppresultater. David Runde vant både lørdag og søndag i suveren stil i H 15-16. Simon Beckmann Kristiansen ble nr. 5 på lørdag.

I H13-14 vant Brage Takle på lørdag, med Trygve Børte Nomeland på 3. plass. Søndag vant Trygve, med Brage 11 sekunder bak på 2. plass

D15-16 fikk Christiane Ruud Bøckman en flott sesongstart med to 2. plasser. Silje tok 5. plassen på lørdag.

Maria Stødle fikk 4. plass i D13-14 på søndag.

Vel overstått!

Vi høstet mange lovord fra både deltakere og Norges Orienteringsforbund etter helgens løp. Det er mye jobb å arrangere store orienteringsløp. Vi var ca 100 medhjelpere fra klubben, og hver og en bidro til at arrangementet ble så bra. «General» Øyvind Mikkelsen loset oss vel i havn. Super jobb Øyvind!

Takk for hjelpen alle sammen!!! Og god påske!