Onsdag 24. mai markerte vi verdens O-dag med orientering hele dagen på Grønn slette. Med 170 elever fra Fagerholt skole, Presteheia skole og den internasjonale skolen på besøk fikk vi presentert oss og idretten vår til mange nye!

 

Det nydelige sommerværet utgjorde en perfekt ramme, og det var ingenting å si på innsatsen til deltakerne! I løpet av en hektisk time var de gjennom Råtass-opplegg med 4 sløyfer, EKT-sprint og «labyrint–O».  Mange svette og blide ansikter var å se på Grønn slette!

Dette var kjempegøy; vi kommer gjerne igjen neste år, var tilbakemeldingen fra alle skolene som deltok.

Skoler fra Lund og Gimlekollen/Fagerholt var invitert til Grønn slette. Andre barneskoler hadde fått tilbud om ett opplegg de selv kunne gjennomføre. Dette tilbudet benyttet Slettheia skole seg av. De gjennomførte ett Råtass opplegg på egenhånd på kartet på Øvre Slettheia. Håper også de hadde en fin dag med kart og fart! Vi har en viktig rolle med å gi barn og unge en god opplevelse i skogen med kart. Ved å gjøre dette i samarbeid med skolene når vi mange, og forhåpentligvis gir slike aktivitetsdager oss noen nye o-løpere!

Tusen takk til David Runde, Christiane Bøckman, Kristian og Gunhild Omestad og Aileen Runde som hjalp undertegnede med å gjennomføre dagen.

Ingvild Mulen