Det var stor stemning da KOK arrangerte kretsmesterskapet i stafett søndag 3. september ved skytebanen i Jegersberg. Med publikumsposter, speakertjeneste, lagkonkurranse og tette dueller ble det en flott og spennende dag i skogen. Spesielt gledelig var løpene til KOK gutta i H 13-16, hvor alle løp under 20 minutter og var i praksis aldri truet, de kunne innkassere heder og ære samt gullmedalje. Vi gratulerer Brage Takle, Simon Beckmann Kristiansen og Trygve Børte Nomeland.

Medaljevinnere i H13-16

Ekstra spenning var det nok knyttet til H17 lagene der KOK hadde tre jevne favorittlag, men også utfordrer lagene fra Søgne og Vindbjart var med i medalje diskusjonen. Vindbjart’s ankermann Hans Gunnar fikk litt for langt opp til pallen, mens Søgne hang godt med helt inn og sikret klubben en bronse medalje. Men ingen kunne tukte andre laget til KOK med Sebastian Daland, Håvard Birkeland Stormoen og Ståle Gjelsten som løp samlet over målstreken nesten 5 minutter foran KOK lag 3. som beit hardt ifra seg med Vegard Danielsen på første, H16 løperen David Runde på andre og Vetle Elias Lynnebakken på tredje etappe.  Dette lover godt til NM stafett førstkommende søndag.

Vinnere av gullmedalje i H17

I D17 var det ledelse fra start til mål for to jenter og en rutinert dame. Christiane Ruud Bøckmann 1.etp. Inga Vestøl Stødle 2.etp og Siri Myhre 3.etp. var aldri truet.

KOKs D13-16 hadde også gode resultater!

Takk til arrangørstaben og ikke minst løypelegger Tor Åmdal for gode løyper denne fine høstdagen i Jegersberg.

Fullstendige resultater her: http://eventor.orientering.no/Documents/Event/14292/2/Resultater-KM-stafett-Agder-2017