Blodslitet lørdag kommer den 15. utgaven av O-boka, og den er den klart beste hittil. Det mener i hvert fall utgiverne. Kjøp boka via KOK så støtter du samtidig klubben. Jack får med seg noen eksemplarer av boka fra Blodslitet så bestill en bok av han.
 
 Det er mange gla’historier, bilder og kart fra hele Norge. Vi er stolte av å dokumentere dette år etter år, sier Vidar Benjaminsen som sammen med Erik Borg har stått for både de 14 første og den 15. utgaven av O-boka.

 

Revolusjonen


 Et artig poeng er at det er 50 år siden o-revolusjonen, der kartarbeidet skjøt fart, turorienteringen ble introdusert og blant annet Blodslitet så dagens lys. O-boka gir deg en artig historie rundt dette jubileet også, sier Vidar. Årets bok er 240 innbundende sider, og lesten er som den har vært tidligere. Faste lesere vil kjenne seg igjen. I løpet av 15 år er det samlet blitt over 3300 sider.
I år er det 55 kart og 650 bilder. Til slutt i boka er det 17 sider resultat-historikk. Lurer du på hvem som vant NM i 1951 eller i år for den saks skyld, er det bare å slå opp i O-boka.
– Er ikke egentlig papiret ute i 2017? Det er ikke særlig raskt sammenlignet med tvitring, fjesing og insting?
 Sosiale medier er flyktige, men O-boka er håndfast, smiler Vidar. – Det er en god tradisjon som både ungdommer, elite og veteraner setter pris på å bla gjennom og kose seg med.