David Runde fikk prisen som beste KOKer under 17 år, mens Marianne Andersen fikk prisen for beste løper over 17 år.

David har hatt en flott sesong med mange topplasseringer i den harde 16-årsklassen. Høydepunktet er vel sølvmedaljen under HL lang på Beitostølen. Hvor det også ble 5. plass på sprinten. David har forøvrig greid å ta medalje i alle 3 Hovedløp han har deltatt i! Imponerende prestasjon. Ellers vant han O-Idol sprint, og hadde en 3. plass(mellom), 4.plass(sprint) og 5. plass(lang) under O-festivalen i Trøndelag. Unggutten representerte USA under jr.-VM i Finland, og dette gav nyttig erfaring og inspirasjon for videre satsing.

Marianne Andersen, Norges beste dameløper, er også KOKs beste løper! Og hvilken sesong hun har hatt. Toppen var sølvmedaljen under mellomdistansen i VM. Dette var hennes 14. VM-medalje!! Ellers herjet hun i NM sammenheng. Gull både i NM-lang og NM-mellom, og hennes 29. NM-medalje totalt. Marianne fikk fortjent prisen som Årets kvinnelige idrettsutøver fra Sørlandet, og prisen Årets Forbilde av o-forbundet.

Felles for begge er at de er ivrige til å komme på klubbtreningene, og at de bidrar til å opprettholde et fint klubb- og treningsmiljø.

Tekst og foto: Jan Blandkjenn