Når høstmørket senker seg, og november kommer, fristes mange løpere til nattløp! Skogen er mer glissen, vegetasjonen er mindre og selv kystterrenget fremstår som løpbart.

De tre løpene i årets KOK Trimtex Coca-cola cup gikk ved Kringsjå, Sørlandsparken/Timenes og til slutt Høvåg skole. Håvar Stormoen var hovedarrangører, med John Runde, Ståle Gjelsten og Gaute Friestad som løypeleggere. Rundt 25 deltakere hver gang, og hovedpremien var selvfølgelig en kald Cola!

Håvard Irgens vant Cola hver gang, og vant herreklassen suverent sammenlagt, mens Marianne Andersen var like suveren i dameklassen.

Det var også tilbud om en kortere B-løype. her vant Harald Eik i herreklassen, og Siri Bjorvand fra Birkenes vant sammenlagt i dameklassen. å løpe i høstmørket, i regn og vind eller snøslaps og frost, er noe helt spesielt. Noen vil kalle det litt sært, andre lar seg friste. Etter å ha deltatt i alle løpene, frivillig, har jeg kommet frem til at det i grunnen er kjempegøy! Så finn fram lykta og bli med neste gang!

Resultatene finner du på eventor

 

Jan Blandkjenn (ikke i nærheten av noen Cola...)