Mangler du løps- eller overtrekkstøy? Ikke fortvil, nå har du muligheten til å fornye KOK garderoben! Det er åpnet for bestilling av klubbtøy i nettbutikken til Trimtex.

Det legges opp til at den enkelte bestiller klubbtøy selv. Klubben kommer ikke til å ha noe særlig tøy på lager lenger. Derfor er det viktig å bestille det du kommer til å trenge for sesongen nå!

Bestillingen gjøres i nettbutiken hos trimtex, slik gjør du:

  1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: 
    http://trimtex.no/customer/KOK
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra trimtex.
  4. Tast inn kok17 i «teamkode for innmelding» og logg inn (bestilte du KOK i fjor via nettbutikken, skal denne koden ligge inne – det ser du under «Min Trimtex»)
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra trimtex når din ordre har gått gjennom.

Nettbutikken stenger 25. februar med forventet levering i uke 14.

Trimtex anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
Lurt tips! Kommer man «bort» fra klubbsidene, kan man alltid klikke på «Min Trimtex» for å komme tilbake igjen.
Hvis du problemer med innlogging eller bestilling, nøl ikke med å ta kontakt enten på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller per telefon 37 26 91 00.

 

Trenger du ny løperbrikke eller emiTag-brikke?

Klubben vil gjøre en felles bestilling av dette. Så hvis du er interessert så send en epost til Oluf Bøckman (olufbockman at gmail.com) med informasjon om du ønsker å kjøpe løperbrikke og/eller felles emiTag-brikke. Fristen er 25. februar.

 

Ingvild Mulen