Mens vi på Sørlandet er opptatt av å skuffe snø og gå på ski er nesten 20 KOKere på samling i Alicante i Spania. Her kommer første rapport.
 
Vi har nå kommet til dag tre på kok sin Spania-samling her i Alicante. Vi kan melde om fine hytter, litt bra vær og ikke minst fint terreng. 
Terrenget består av 90% sand og ca 99% av denne sanden blir nok med tilbake til Norge. Vi kan også si at vi får løpt i litt deilig gress som stikker, men det største problemet vi har hatt i dag er noe så enkelt som larver.
 
På dagens økter var samtliges liv i fare. Sommerfugllarver i trærne og på bakken, kunne ført til stor smerte. Heldigvis kom ingen nær disse larvene. Ellers, hadde vi to fine postplukk-økter som inneholdt ett par toppturer, kompasskurser og noen glimt av sola. 
 
Mellom øktene befant vi oss på sightseeing i en liten koselig by. Noen fikk gjort noen kupp, mens andre stakk til Chinatown og drømte seg bort til ett annet land enn Spania. Noen var også så slitne og lei av trening at de nesten vandret rett ut foran ett tog. Heldigvis ble disse reddet i siste liten og finnes nå i god behold, godt restituert etter øktene. 
 
Helt til sist kan vi jo si at akkurat nå er alle friske, og mange også raske. Vi mimrer tilbake til tidligere turer der epidemier har brutt ut blant flokken, men ber til alle makter om at dette ikke skjer nå. 
Det var alt fra oss, med vennlig hilsen de to beste jentene, som også er veldig pene, smarte og ikke minst single,
 
Christiane og Inga <3