Rapportene fra Alicante tyder på at stemningen er god, og at treningene er harde og at næringsbehovet dermed også er stort. Denne rapporten omhandler første del av samlingen.

Dagsrapport Alicante – Tirsdag

Sola skinner i Alicante! Ukens antatt varmeste dag stod foran oss. Det ble en sen morgen, med avreise 09.30 til første økt. Grunnet bare en bil, måtte "Jackson" kjøre 2 turer for å få lastet hele gjengen til økt, som fant sted på Guardamar Sur. Terrenget var interessant og krevende, spesielt for juniorene som ikke er vant til slikt avansert kurvebilde. Selv om terrenget i seg selv er svært raskt og fint, var det flere som kjente på hvor tungt det ble å traske oppå den tunge sandbunnen. 

Da alle var trygt tilbake i "Bungalowsa" på Camping Marjal, ble det en lang pause, med tid til restitusjon, bad, tan og god stemning. Noen utnyttet tiden til å gi stranden et besøk, mens andre sosialiserte seg med svenske naboer og sløste tiden sin til å se Olsbu og Eckhoff skyte seg bort på Mixed-stafetten(OL). Økt 2 besto av to fellesstarter direkte fra campingen. Start 1: 17.30 (dagslys) og Start 2: 19.30 (nattøkt). Vi fordelte oss jevnt på de to fellesstartene etter lyst, og trøkket oss gjennom en 5,6 km lang løype med 3-gaflingsvarianter.

Etter målgang og dusj, serverte jentene en saftig laksemiddag, til nesten alle mann. Enkelte forsynte seg grovt av matfatet(morten), og tømte buffeten. Daland ble forbannet, men Luis reddet kvelden etter en rask manøver på kjøkkenet. God stemning er meldt, og vi gleder oss fortsettelsen. Stay tuned :D

Saludos Marius A y David.