Utskrift

Med over 30 cm snø i terrenget og en værmelding som fortsatt viser at kong-vinter har koblet grepet over Sørlandet er vi dessverre nødt til å avlyse KOK 2-dagers 17.-18. mars. Dermed blir det ikke den sesongåpningen på Sørlandet som vi og mange andre hadde gledet seg til.

Etter at løypeleggerne hadde en befaring i terrenget nå i helgen har vi tatt den kjedelige beslutningen om å avlyse løpet. Det er over 30 cm snø i terrenget. Snøen er kompakt i bunnen med løssnø på toppen. Vi vurderer det derfor ikke forsvarlig å arrangere o-løpet fordi

Vi beklager avlysningen, men sikkerhet og sportslige forhold er avgjørende. Vi håper det er forståelse for avgjørelsen, og vi beklager også den ulempen det medfører for tilreisende som har planlagt tur.

For løpere og klubber som ønsket å bruke KOK 2-dagers som trening før Hovedløpet, minner vi om at vi tilbyr treningsopplegg bestående av relevante økter, se mer informasjon på https://www.hl2018.no/info

Til alle løpere påmeldt til KOK 2-dagers er det sendt epost adressen de ligger registrert med i Eventor. Til løpere som ikke har registrert epost i Eventor blir det sendt epost til klubben.

Avgjørelsen er tatt av løpsleder, løypelegger, kontrollør, leder av arrangementskomiteen i KOK og leder av KOK i fellesskap.

Vi håper på mildere vinter neste år og planlegger nytt KOK 2-dagers i 2019 – antakelig 30.-31. mars.

 

Hilsen 

Ingvild Mulen 
Leder Kristiansand Orienteringsklubb