Kristiansand orienteringsklubb stilte med 4 løpere under helgens Bergens Sprint Camp. Dette var juniorene Marius Aurebekk og Sebastian Daland og seniorene Gaute Friestad og Dag Blandkjenn.

Campen er en treningsamling med fokus på bysprint og en god del av norgeseliten var på plass. Etter en 3.plass og 4.plass og 9. plass på de 3 første løpene kvalifisert Dag Blandkjenn seg til A-finalen på søndag. Blant de 6 løperne i A-finalen var det god internasjonal deltakelse. Dag sprintet inn til en flott 4. plass. Dag var fornøyd med helgen. Gaute Friestad ble nr. 14 sammenlagt.

Marius Aurebekk ble nr. 3 i yngre junior under bysprinten lørdag og hadde best tid under finalen søndag. Mens Sebastian Daland hadde 4. plass i eldste juniorklasse på fredagens natt-sprint som beste enkeltresultat. Begge hadde hver sin seier under forrige helgs Nord-Jysk, som viser at også disse er i god rute før sesongen braker løs.

230 damer og herrer løp 4 sprint-konkurranser i løpet av helga. Natt-sprint på fredag, en bysprint og en intervallsprint på lørdag, og bysprintfinale som avslutning på søndag. Bergen kunne tilby et kupert, snøbart og spennende sprintorientering.

Resultater og bilder fra helga finner du på arrangørens hjemmeside og på O-forbundets hjemmeside

Dag Blandkjenn i Bergen, foto: Ivar Haugen

Marius Aurebekk i Bergen, foto: Ivar Haugen