Utskrift

Har du tenkt deg på O-festivalen 23.-25. juni? Da må du melde deg på innen 15. april og få 10% rabatt på startkontingenten. Lurer du på hvor du skal bo? - klubben har reservert rom på "O-festival hotellet"

Årets O-festival arrangeres av Fossum IF i Bærum. Fredag 23. juni er det sprint på Fornebu, mens mellom- og langdistansen i helgen arrangeres fra Skytterkollen litt opp i Bærumsmarka.

Klubben forventer at alle som alt nå vet de skal løpe O-festivalen melder seg på innen 15. april, og dermed får 10% rabatt i forhold til ordinær startkontingent. Dette gjelder spesielt løpere som får startkontingenten dekket gjennom betalt årsegenandel og eliteløpere.

Klubben har reservert 10 rom på Scandic Fornebu. Dette er ”O-festival hotellet” og det er nesten samme sted som sprinten går. Det er førstemann til mølla for denne overnattingen, men de som løper norgescup eller H/D 13-16 prioriteres ved påmelding frem til 23. april.  Siste frist for å melde sin interesse for denne overnattingsmuligheten er 17. mai. 

Pris for ungdomsløpere og norgescupløpere er 300 kr pr natt for seng og frokost. Øvrige løpere betaler full pris basert på kr 1090 pr natt for dobbeltrom og kr 1523 for trippelrom. Øvrige måltider må deltakerne dekke selv.

Du melder din interesse for denne overnattingsmuligheten – enten du ønsker et helt rom eller enkelt seng - ved å sende en SMS eller epost til Pål Runde (97976021 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

Transport vil være med privatbiler. For de som ikke kan kjøre egen bil vil det bli organisert samkjøring.

For mer informasjon om O-festivalen se arrangørens hjemmeside.

 

Ingvild Mulen