Flere av våre yngre løpere, Råtassgjengen; var med når KOK arrangerte Sørlandskarusellen på Hellemyr 1. mai.

90 løpere var med på 1. løp i Sørlandskarusellen. Under litt ruskete forhold, hadde løypelegger Henrik Svaland Aas laget 4 spennende løyper. Løperne fikk prøvd seg i et variert, kupert og krevende terreng rundt lysløypa på Hellemyr.

i nybegynnerklassen hadde KOK 5 løpere med. Kasper Hott, Torje Breiteig Berg, Tora Andrea Steffensen, Adeline Slettebø og Tobias Tørå kom seg flott igjennom den 1,9 km lange nybegynnerløypa. 3 av våre yngre løpere prøvde seg på C-løypa. Signe Emilie Lynnebakken, Vebjørn Berg og Lars Kostøl orienterte seg fint gjennom den litt vanskeligere løypa! Flott levert alle sammen!

Løpsleder, Leif Otto Torjusen, ledet oss trygt gjennom arrangementet! A-lang ble vunnet av Jostein Moe ,Torridal og Ane Ribe fra Søgne&Songdalen vant A-kort. Torjus Stefferud fra Torridal vant C-løypa.

Se resultater her

Signe Emilie Lynnebakken og Ragnhild Kostøl gjennomgår løypa før start.

Lars Kostøl, Vebjørn Berg, Torje Breiteig Berg og Kasper Hott. Fornøyde gutter etter løpet!