I pinsehelgen var mange KOKere med på pinseløpene i Kongsberg. Løpene var også VM-uttak og NC for juniorene. I helgen går NM-sprint i Stavanger!

Lørdag var det ungdomstafett for de opp til 16 år og her slo Brage Takle og Trygve Børte Nomeland til med en sterk 5. plass. Erlend  Odd Berge og Somon Beckmann Kristiansen løp inn til 20. plass av de 50 lagene som var med. Juniorene hadde løpstest og her løp Kristian Pytten raskest av våre, og kom inn på en fin 12. plass. Christiane Ruud Bøckman sprintet inn til 30. plass i dameklassen Ellers løp Dag Moe inn til seier i H60.

Søndag var det langdistanse på programmet, og starten gikk på toppen av Skisenteret i Kongsberg. Hard og slitsom vei til start, men flott utsikt og nydelig terreng med utforbakker møtte oss i løypa. Sebastian Daland fikk en flott 4. plass i juniorklassen og Trygve Børte Nomeland fikk en sterk 6. plass i den harde 15-16 års klassen. H60 fikk Dag Moe 3. plassen og Håvard Wedege Irgens 7. plass i H21.

Siste løp var mellomdistanse på mandag. Her vant Marianne Andersen D21, og Vegard Danielsen tok 2. plassen i H21. Bestemann i juniorklassen ble Sebastian Daland med en 11. plass, med Marius Pytten rett bak på 12. plass.

Resultater fra pinseløpene dag 1 her

dag 2 her

dag 3 her

NM-sprint.

Lørdag går NM-sprint i nærheten av Stavanger sentrum. Det er siste uttakingsløp for juniorene, og KOK stiller med en sterk tropp. Gaute Friestad, Vegard Danielsen og Dag Blandkjenn i H21. Sebastian Daland i H19-20 og Marius Aurebekk, Kristian Pytten og David Runde i H17-18. Christiane Ruud Bøckman stiller i D17-18.