Utskrift

Tirsdag arrangerte vi Sørlandskarusellen med innlagt Klubbmesterskap. Nesten 100 løpere tok turen til Kanonmuseet på Møvik.

Med samlingsplass like ved verdens nest største land-monterte kanon, med en rekkevidde på 55 kilometer, var scenen satt. 

Flere av klubbens juniorer og unge seniorer var med å arrangere med god hjelp av erfarne "ringrever". Med klubbmester-tittelen på spill var det ikke bare var i lufta det var høy temperatur og harde kamper ble utkjempet i skogen denne varme junikvelden på Sørlandet.

Løypelegger Marius Pytten kunne by på flotte løyper i krevende kystterreng som også er svært relevant for årets høydepunkt for alle ungdommer, Hovedløpet, som arrangeres i naboterrenget første helgen i august (3-8. august).

Det var ikke bare løperne som fikk en prøvesmak for hva som venter under årets Hovedløp, også grillsjefene Roar Hermansen og Asle Kregnes fikk øvd på grill-teknikken med å ankomme arena med ferdig grillede hamburgere og pølser slik at alle oppmøtte kunne dra gode og mette hjem. Hovedløpsdeltakerne kan bare glede seg!

Vi gratulerer årets klubbmestere;

Klasse Navn
D13-14 Tina Booth
D15-16 Julie Felicia Christiansen
D21 Marianne Andersen
D40 Målfrid Konst
D50 Ragnhild Hald
D60 Kirsten Salthaug
H11-12 Lars Kostøl
H15-16 Brage Takle
H17-20 Vetle Lynnebakken
H21 Matias Hodne Hanisch
H40 Bjarne Færestrand
H50 Fred-Arne Sivertsen
H60 Dag Moe
H70 Sigmund Salthaug

 

Fv Tina Booth D13-14, Julie Christiansen D15-16, Trygve B Nomeland, Brage Takle og Simon B Kristiansen alle H15-16

God stemning ved grillmaten!


Resultater både for Sørlandskarusell og Klubbmesterskap kan finnes ved å trykke her

 

Tekst Dag Blandkjenn

Foto Ingvild Mulen