Marius var meget fornøyd med begge løpene, og lettet over at det endelig fungerte o-teknisk i løypa.

Juniorløperen fra Kristiansand Orienteringsklubb slo til med seier både lørdag og søndag. Disse løpene var også NC-løp for junior og senior. 18 åringen var 41 sek foran  Niels Kristian Hellerud fra Halden på lørdagens langdistanse, og 33 sek foran Sander Arntsen fra Asker på mellomdistansen søndag.

Sebastian Daland løp inn til en sterk 2. plass i eldste juniorklasse på søndag, og med 5. plass på lørdagens langdistanse viser han nok en gang at han blant de beste juniorene i landet.

Brage Takle slo til med en sterk 2. plass i H 15 klassen på mellomdistansen søndag, og 4. plass på sprinten på fredag. . Gøy å prestere i et terreng som er annerledes enn det man er vant med på Sørlandet.

Marianne Andersen fikk en fin 2. plass i D21E på lørdagens langdistanse.

O-festivalen er det største orienteringsløpet i Norge med over 2000 deltakere. Her stiller hele familien opp fra 8 år til over 85 år. Kristiansand o-klubb hadde over 20 løpere. Foruten flotte resultater av våre eliteløpere vant John Runde H17-20, mens Jack Bjørnsen løp inn til 2. plass i H60  på søndagens mellomdistanse.

Nå fortsetter sommerløpene for de fleste, med bl.a. Sørlandsgalopp i Arendal. For en del av klubbens eliteløpere venter representasjonsoppgaver. Marianne Andersen og Dag Blandkjenn skal på VM samling i Latvia. Dag Blandkjenn og Morten Jørgensen (repr. USA) skal på student VM i Finland. David Runde skal løpe jr. VM for USA i Ungarn. Sebastian Daland og Marius Aurebekk skal på forberedende samling til jr. VM 2019 som skal gå i Danmark.

Lykke til med sommerens o-aktiviteter alle sammen!