Høstens viktigste lokale løp; Sørlandsmesterskapet og Kretsmesterskapet er unnagjort. Det ble et solid medaljedryss til våre løpere!

Sørlandsmesterskap
SM-helgen 25.og 26. august ved Granestua gav oss mange sørlandsmestere i mesterskapsklassene. Brage Takle, Christiane Ruud Bøckman, Marius Aurebekk og Håvard Wedege sørget for gull under langdistansen lørdag.

Christiane og Brage fulgte opp med gull også på søndagens mellomdistanse. Julie Christiansen dro i land seieren i D 15-16, og Vegard Danielsen løp inn til seier i seniorklassen. I tillegg til dette vant endel av våre veteraner sine klasser. Flott innsats!

Kretsmesterskap
Det tradisjonsrike Torridalsløpet ble arrangert som KM lang lørdag 1. september. I gutteklassen tok Fredrik Pytten gullet i H13-14, mens Brage Takle fortsatte seiersrekken med gull i H15-16. Marius Aurebekk tok en suveren seier i H17-20. For jentene ble det KM-gull til Julie Christiansen i D15-16 og Ida Aurebekk i D17-20.

Søndag var det stafett med Birkenes som arrangør. I H17 har vi tradisjon for å stille med mange jevne lag, og det gjorde nok sitt til at Søgne&Songdalen snøt oss for gullet i herreklassen. Vi tok de 5 neste plassene! I dameklassen ble det bronse. I gutteklassen ble det derimot KOK dominans - der Brage Takle, Fredrik Pytten og Erlend Odd Berge løp inn til gull. Gøy av Fredrik i sin stafettdebut bidro sterkt til seieren. Trygve Børte Nomeland, Tina Booth og Simon Beckmann Kristiansen var rett bak, og tok en fin sølvmedalje.

Pallen i H13-16 under KM-stafett, fra venstre Trygve Børte Nomeland, Simon Beckmann Kristiansen, Tina Booth, Erlend Odd Berge, Fredrik Pytten Brage Takle og to Birkenes løpere. Foto:Målfrid Konst

 

Resultater


SM langdistanse
SM mellomdistanse

KM langdistanse
KM stafett

Nå gjelder det for klubbens junior- og seniorløpere å samle overskudd til kommende ukes NM i Vegårshei. Løpene begynner torsdag - følg dem live.

Søndag drar vi bort og heier på stafettlagene våre - meld deg på!

Tekst Jan Blandkjenn