Tirsdag 13. november var det klubbkveld med pølsefest og kake, da vi rundet av sesongen 2018. Det ble også delt ut diplom til «Årets løpere i KOK».

Det har vært en sesong med mange gode sportslige resultater, og vi har som klubb også loset store arrangement vel i havn. HL/OLL var det største, det krevde mye av oss, men med stor innsats fra klubbens medlemmer greide vi dette sammen! Sportslig fikk vi 8 NM-pallplasser. Både Marianne Andersen, Dag Blandkjenn, Sebastian Daland, Marius Aurebekk og jr.-stafettgutta (Sebastian, Marius og Marius Pytten) fikk alle medaljer i løpet av NM-sesongen.

 

Årets KOKer over 17 år

Med 3 NM gull (ultra, lang og mellom) og sølv på natt NM og i tillegg VM deltagelse med 4. plass i stafett og 8. og 11. plass på mellom og lang, ble valget lett. Norges beste seniorløper på damesiden, Marianne Andersen fikk prisen som «Årets KOKer over 17 år» i 2018. Marianne har valgt å løpe for Fredrikstad SK neste sesong, og vi ønsker henne lykke til med VM-forberedelsene i Østfold i 2019!

Årets KOKer under 17 år.

Det var heller ikke en stor overraskelse at det var Brage Takle som stakk av med prisen «Årets KOKer under 17 år». Med to 4. plasser under årets hovedløp, og 4. plass også på sprinten under o-festivalen viser Brage at han er blant de aller beste i 15 årklassen i Norge. På klubbkvelden gikk Brage gjennom langdistanseløypa fra HL, og tilhørerne fikk et godt innblikk i hvordan han hadde tenkt underveis.

Årets KOK-løper under 17 år - Brage Takle

Foto: Svein Takle

Vi gratulerer Brage og Marianne så mye med kåringen! Og ønsker alle aktive KOK-løpere lykke til med forberedelsene til neste sesong - 2019. Da skal det virkelig «ta av»!!

 

Skribent: Jan Blandkjenn