Mangler du løps- eller overtrekkstøy? Nå har du muligheten til å fornye KOK garderoben! Det er åpnet for bestilling av klubbtøy i nettbutikken til Trimtex.

Det legges opp til at den enkelte bestiller klubbtøy selv. Klubben kommer ikke til å ha noe særlig tøy på lager. Derfor er det viktig å bestille det du kommer til å trenge for sesongen nå!

Bestillingen gjøres i nettbutikken hos Trimtex, slik gjør du:

  1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/kristiansand-orienteringsklubb/
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
    • Tast inn kok17 i «teamkode for innmelding» og logg inn (har du bestilt KOK-tøy via nettbutikken tidligere, skal denne koden ligge inne – det ser du under «Min Trimtex»)
  4. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Nettbutikken stenger 27. januar 2019 med forventet levering i uke 10.


Trimtex anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen.
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller per telefon 37 26 91 00.

 

Trenger du ny løperbrikke eller emiTag-brikke?

Klubben vil gjøre en felles bestilling av dette. Så hvis du er interessert så send en epost til Oluf Bøckman (olufbockman at gmail.com) med informasjon om du ønsker å kjøpe løperbrikke og/eller emiTag-brikke. Fristen er 27. januar.

Informasjon om løperbrikke og emiTag finner du i Idrettsbutikken.

 

Ingvild Mulen