Utskrift

56 KOK’ere var denne helgen i Danmark på NordJysk 2-dages. Det ble en minnerik tur med mye god løping, masse god stemning og nesten ett ekstra døgn på tur på grunn av uvær!

Etter mange treningstimer gjennom vinteren var det en løps-klar gjeng som dro til Danmark fredag. Tradisjonen tro kjørte vi rett fra ferja til for-trening denne gang i Kollerup Klitplantage. Her fikk vi en god indikasjon på terrenget som ville møte oss under løpene lørdag og søndag. Vi bodde i leiligheter i Blokhus og mange benyttet badelandet flittig både før, mellom og etter løpene. Noen ekstra ivrige løp også nattløp på fredag kveld.

Løpene lørdag og søndag gikk i Tranum Klitplantage. Terrenget ble beskrevet av arrangøren som «flatt, med innslag av både åpne og bevokste innlandsklitter. Skogen består primært av nåletrær med vekslende gjennomløpbarhet». Det kan legges til at det stedvis var svært vått! Mange av oss stiftet også bekjentskap med «omvendte hogstgater» - her lå store nåletrær i lange rekker og stablet i høyden, noe som gjorde dem helt umulige å passere!

Med på turen var det en fin miks av nye løpere og mer erfarne, dermed hadde vi også litt ulike målsetninger for løpene. Under middagen lørdag kunne alle bekrefte at de var fornøyd med enten egen eller en annen KOK’ers innsats! Vil nevne spesielt alle de unge som var med og løp; Ingrid Frøysnes, Sanna Kalsås, Kristine Schütt Lundemoen, Edvald Kalsås, Fabian Johannessen, Kasper Hott, Lars Kostøl og Jakob Johannessen – flott innsats av alle sammen og vi gleder oss til å se dere på flere løp! At flere foreldre prøvde seg i o-løypa for første gang var også veldig gøy!

Blant de mer rutinerte kom de beste resultatene lørdag; Brage Takle, nr 2 i H15-16, Marius Aurebekk nr 3 i H20E og Petter Marki Erichsen nr 4 i H21E.

Lørdag kveld samlet vi oss til felles middag i Blokhus kulturhus, der det virkelig var pyntet til fest! Adriana Eiks bli kjent aktivitet var en suksess og nå vet vi mye nytt om hverandre! Etterpå ble det konkurrert i t-skjorte påkledning og ikke minst t-skjorte bretting. Mange talenter blant fedrene i KOK når det gjelder bretting av tøy! Siste konkurranse var Paul Johannessens egne «natt-test», her ble det mange tette og spennende dueller!

Vi fikk en ekstra overnatting i Danmark på grunn av mye vind og innstilte ferje avganger. Det passet selvfølgelig ikke så godt for alle, men været rår vi ikke med. Alle tok det med godt humør og vi var tilbake i Kristiansand igjen mandag kl 12.  

Dette var 15 gang vi hadde klubbtur til NordJysk 2-dages, men antakelig ikke siste!

Savner du bilder fra turen? Da anbefales det å komme på klubbkvelden  tirsdag 26. mars kl 19.00 på klubbhuset - da blir det bilder fra turen!

Resultater fra NordJysk

Og husk at 6.-7. april arrangerer vi KOK 2-dagers 

 

Ingvild Mulen