Påska er over - og nå er det klart for 10mila! Til helga stiller to motiverte herrelag fra Kristiansand orienteringsklubb til start i Skåne. 

Alle som skal løpe må bruke siste uka til å forberede seg så godt som mulig. Løp de riktige øktene, og riktig belastning. Dette er et godt råd også til de som ikke skal løpe 10mila! Det blir sendt ut mer info om reisen til de som skal være med.  Alt om 10mila finner du her: https://10mila.se - også hjemmesittere som ønsker å følge stafetten live til helga!

Tirsdag arrangeres vårens andre løp i Sørlandskarusellen. Denne gangen er Birkenes IL arrangør. Det loves krevende og storkuppert sørlandsterreng med en del stier. Møt gjerne opp på felles avreise fra Klubbhuset 17:15 hvis det passer. Påmelding til løpet er mulig i Eventor til og med mandag, etteranmelding på løpet med forbehold om nok kart: https://eventor.orientering.no/Events/Show/9162 

Onsdag kveld har Christian Bøen tatt initiativ til en god nattorienteringsøkt. Økta anbefales spesielt for de som skal løpe nattetappe på 10mila, men andre er og hjertelig velkomne. Her følger Christians innbydelse:
Onsdag kl 21.15. Nattøkt fellesstart, gafling. Oppmøte på p plassen bak Sørlandshallen. Vi varmer opp til det er mørkt og løper til start. Løypa er 3 x 2km. Kuttings mulig. Påmelding til meg innen onsdag kl 12 så printer jeg kart. Enten på messenger eller 90752154. Ta med plastlomme.

Torsdag er o-teknisk trening fra Klubbhuset, hvor målgruppen er yngre ungdom. Andre kan selvfølgelig også komme hvis de vil.

Uka etterpå starter vårens KSO. Her er det mange yngre råtasser som skal prøve seg på o-løp. De trenger litt hjelp. Spesielt vil det settes pris på om klubbens ungdommer og juniorer kan hjelpe til med skygging enten før eller etter eget løp!

 

Andre påmeldinger fremover:

 1. april - AAOK-karusellen løp 2, Hisøy - https://eventor.orientering.no/Events/Show/10892
 2. april - KSO løp 1, Kristiansand stadion - https://eventor.orientering.no/Events/Show/9165
 3. mai - Kretstrening, Gullknapp flyplass - https://eventor.orientering.no/Events/Show/11447
 4. mai - World cup granskingsløp, Jessheim - https://eventor.orientering.no/Events/Show/10595
 5. mai - KM mellom, Tveit - https://eventor.orientering.no/Events/Show/9168
 6. mai - KM sprint, Kjevik - https://eventor.orientering.no/Events/Show/9171
 7. mai - World cup granskingsløp, Jessheim - https://eventor.orientering.no/Events/Show/10596
 8. mai - KSO løp 2, Egsjordene - https://eventor.orientering.no/Events/Show/9174
 9. mai - AAOK-karusellen løp 3, Fevik - https://eventor.orientering.no/Events/Show/10893
 10. mai - Norgescup mellom, Bjugn - https://eventor.orientering.no/Events/Show/9138
 11. mai - NM ultralang, Bjugn - https://eventor.orientering.no/Events/Show/9137
 12. mai - KSO løp 3, Lund - https://eventor.orientering.no/Events/Show/9177