Vilt, vakkert og rått har i flere år vært o-sportens slagord. I går passet det nok bedre med vilt, vakkert og vått! Men litt regn har vel aldri stoppet o-løpere så løp ble det!

Tirsdag 11. juni var det klart for klubbmesterskap innlagt i KOKs Sørlandskarusell løp. Samlingsplass var ved bygg 25 på Møvik Fort, og løypene gikk i det til dels kuperte terrenget i området rundt Kanonmuseet.

46 KOK’ere stilte til start. Det er kanskje litt færre enn vi kunne håpe på, men været og at det er høysesong for skoleavslutninger må nok ta mye av skylden for at det ikke var flere med. Totalt var det 75 løpere med.

Som en variasjon og ikke minst som nyttig trening før Jukola, var det tilbud om fellesstart i langløypa. Denne var det Vegard Danielsen som vant. Alle resultater finner du her.

Planen var at det tradisjonen tro skulle være grilling etter løpet, men det satte regnet en effektiv stopper for. Kontrasten var dermed stor sammenlignet med fjoråret, da grillingen måtte droppes på grunn av tørke og stor skogbrannfare. Vi får ha grillingen til gode, kanskje dukker det opp en sjanse i tilknytning til et løp eller trening senere i år?!

Vårsesongen nærmer seg slutten, men i år også blir det Sommercup på tirsdager - mer informasjon kommer, løpene legges ut på Eventor.