I helga har en god gjeng ungdommer fra Agder tatt turen til Vestfold for å være med på Camp Stokke. Dette er blitt et fast arrangement i juni som samler ungdommer fra store deler av sør-Norge. Her kommer ungdommenes rapport!
 
Vi ankom vestfold ca kl. 18 og løp rett ut på en skogs-sprint trening før vi dro til Melsom Skole for en dusj og gryterett. Etter vi hadde spist oss gode og mette var det et foredrag med praktisk info til VM i Østfold. Resten av kvelden ble brukt til sosialisering og ballspill.
 
Lørdagen ble startet med en fin kompassøkt, etter frokost og nistesmøring. Noen timer etterpå var det tid for Midtsommersprinten hvor Brage Takle og Trygve Normeland sikret seg 1. og 3. plassen i H15-16. Når vi var tilbake på skolen dro de fleste for å teste ut badeforholdene i Oslofjorden. Tilbake fra en forfriskende dukkert var det tid for Taco og samling i storsalen for gjennomgang av Livelox. Fra kl. 22 fulgte vi med på Jukola på storskjermen hvor Dag Blandkjenn kom inn som førstemann til veksling.
 
Premievinnererne i H15-16 lørdag, Brage Takle på toppen av seierspallen og Trygve Nomeland på tredjeplass!
 
Etter en god natts søvn var det klart for Mellomdistanse i Vear-skogen. Her fikk Brage en 3. plass. Etter godt og varmt vær på fredag og lørdag. Vi har hatt veldig gøy helg, og vi gleder oss til masse flotte o-løp i sommer.
 
En fornøyd gjeng på tur!
 
 
Hilsen Trygve Nomeland, Brage Takle, Tina Booth (alle tre KOK), Astrid White (SSOK), Amalie Ringvoll, Ine Mikkelsen og Lise Mikkelsen (alle tre IK Grane).
 
Foto: Målfrid Konst