Etter to gode løp under uttaksløpene som gikk samtidig som VM i Østfold er Marius Aurebekk tatt ut på det norske laget til Junior European Cup (JEC).

Det første uttaksløpet var sprint og her leverte Marius Aurebekk årsbeste med 3. plass i H19-20. I mål var han 13 sekunder bak vinnerne. Han viste med dette at han ville være med å kjempe om de 6 plassene på laget til JEC!

Norgescup
De to neste testløpene inngikk i Norgescupen for junior og var henholdsvis mellomdistanse og langdistanse. På mellomdistansen ble det ikke noe toppløp for Marius, så han hadde kniven på strupen før det siste uttaksløpet. Det var langdistanse med fellesstart, en litt uvant og noe omstridt konkurranseform. Marius viste imidlertid at han behersket fellesstart, og var med oppe i teten gjennom hele løpet og spurtet inn til 5. plass.

To gode løp helt i teten i den harde H19-20 klassen holdt, og tirsdag fikk Marius beskjeden om at han var tatt ut på det norske laget som skal løpe JEC i Frankrike 25.-27. september! Vi gratulerer og ønsker lykke til!

I tillegg til Marius løp Christiane Ruud Bøckman D17-18, David Runde H17-19, Erlend Odd Berge H17-18 og Sebastian Daland H19-20 uttaksløpene/ Norgescupen.