Lørdag var det kretsmesterskap langdistanse i Vegårshei. 15 KOK’ere hadde tatt turen bort og 6 kom hjem med KM-medaljer, i det siste individuelle KM i Vest-Agder O-krets.

I H21 tok Vegard Danielsen gullet og fikk revansje på fra forrige helgs SM hvor Hans Gunnar Omdal, IL Vindbjart, tok gullet. Christian Bøen tok 3. plassen i H21. I H17-18 ble det tre KOK-løpere på pallen. Etter ett bra løp ble det seier i KM for Vest-Agder til Simon Beckmann Kristiansen, foran Erlend Odd Berge og Odd Kristian Hagen Myre.

Fornøyde medaljevinnere, fra venstra Trygve Børte Nomeland, Erlend Odd Berge og Simon Beckmann Kristiansen. Foto Ingvild Mulen

Blant de under 17, ble det nok en klar seier til Trygve Børte Nomeland i H15-16. Lars Kostøl i H11-12 var eneste av de aller yngste KOK’ere som hadde tatt turen for å løpe.

Løpet gikk på fjorårets NM-kart litt øst for der NM gikk ifjor. Terrenget var flott innlandsterreng med god løpbarhet og variert orientering. Som under NM i fjor var det mange positive tilbakemeldinger til arrangørene på terreng, kart og løyper. Synd at bare 70 løpere hadde tatt turen bort.