KOK stilte med 4 lag i H17 som var så jevne at det kun skilte snaue 3 minutter mellom dem! God innsats av både løpere og UK.

Løypene var lagt publikumsvennlig med to passeringer av samlingsplass på hver etappe, så her trengtes hverken GPS eller liveresultater for å holde seg oppdatert med stillingen i stafetten.

I H17 var det spenning blant KOK lagene gjennom hele stafetten. Etter første etappe var David Runde på KOK2 først inne av KOK lagene. Ved 2. veksling var det fortsatt det rene juniorlaget, som ledet etter en god etappe av Simon Beckmann Kristiansen. På sisteetappe ble det endringer i teten og tilslutt var det Ørjan Svaland Aas som kunne løpe KOK1 inn til seier, men bare 11 sekunder foran Eirik Heddeland Martens for KOK3, han hadde dagens beste etappetid. Deretter fulgte KOK4 og KOK2.

Dermed avsluttes KM-stafett historien i Vest-Agder med KOK på alle medaljeplassene!

Fornøyde medaljevinnere, fra venstre Vegard Danielsen, Åsulv Birkeland Stormoen, Thorbjørn Værp, Vetle Lynnebakken, Håvar Birkeland Stormoen, Ørjan Svaland Aas, John Runde, Trygve Børte Nomeland og Eirik Heddeland Martens.

I D17 ble KOKs lag nr 2 bak Søgne og Songdalen. Her løp Sandy Hott en bra 1.etappe og vekslet foran alle H150 herrelagene som løp samme løype. I H150 ble det seier til KOK1 like foran KOK2. D135 laget til KOK manglet dessverre en løper og fikk ikke fullført.

D17 laget med sølvmedaljer; fra venstre Anna Sofie Hoff, Sandy Hott og Ingvild Mulen

David Runde tar teten ut på 1. etappe, og sender Simon Beckmann Kristiansen først ut av KOK-lagene. Vetle Lynnebakken har fått kartet av Håvar Birkeland Stormoen og tar opp jakten.

H150 laget smiler fornøyd etter at Dag Moe har løpt laget inn til seier, Jan Blandkjenn til venstre og John Hansen til høyre. Litt vanskelig å finne rett kart i farten når kartoppslaget var opp ned!

 

Løpene gikk i ved Morviga i Grimstad. Terrenget var variert og til tider teknisk krevende, det var lett å miste kontrollen hvis man ikke var nøyaktig.

Resultater KM stafett

 

Ingvild Mulen
Bilder: Jan Blandkjenn/Ingvild Mulen