Det var bare blide fjes og gode tilbakemeldinger fra de ca 500 deltakerne etterpå. I årets utgave ventet 30 hinder på de ca 500 deltakerne. Blant utfordringene som ventet var gjørme, dekkjungel, armgang, klatring opp festningmuren, bading i is vann og til og med forsering av en stor snøhaug.

Løpet har en sosial profil, det er ikke mye fokus på å kåre en vinner - her er alle vinnere! Målet er at alle deltakerne skal ha det gøy og gjennomføre løypa i sitt tempo, gjerne sammen som lag. Dette så det ut som vi lykkes godt med, sjelden man ser så mange blide fjes etter at 10 km (eller 5 km) med slit er gjennomført!

Snø i september var det nok ikke så mange deltakere som hadde tippet!

Totalt ca 80 flinke og blide KOK’ere hjalp til med å få arrangementet i havn – tusen takk for innsatsen alle sammen! Klokka 19 lørdag kveld var Tresse ryddet og alt utstyr tilbake på sine respektive plasser. En ekstra takk til prosjektgruppa; primus motor Øivind Sæbø og Christian Bøen har jobbet med medarrangørene og sponsorer, Nils Arne Johannessen har hatt ansvar for løype/hinder og Jan Blandkjenn sørget for bemanningen.

Noen av de 80 KOK'erne som sørget for at arrangementet gikk som det skulle.

Se reportasje med masse bilder i Fædrelandsvennen

Masse bilder er også lagt ut på Fisherman's Friend StrongmanRun Norway på Facebook

 

Ingvild Mulen, tekst og foto