Sesongen er nå virkelig på hell. Det er tynt med lokale løp igjen, og de fleste nasjonale løp er også over. Noen satser mot NM nattorientering eller Blodslitet. For andre kan Svalandsgubben og Søgne Morothon være fin mål fremover.

Styret informerer om KOK-dag 12. oktober!

Det begynner klokken 10:00 med dagssamling for Minitass, Råtass og Ungdomsgruppa. Vi møtes ved Klubbhuset og har aktiviteter ute, før vi spiser lunsj.

Fra 14:30 arrangeres klubbmesterskapet i sprint fra samme sted. I etterkant av dette serveres det mat for hele klubben.

På kvelden blir det KOK-fest for klubbens medlemmer over 18 år. Mer info finner du her: https://www.kok.no/omklubben/nyhetsarkiv/1323-kok-dag-lordag-12-oktober

Tirsdag 18:00 møter vi klare utenfor gymsalen på Presteheia skole. For juniorer og eldre blir det rolig løpetur i Jegersberg (ca. 80 minutter). Minitassen, Råtassen og Ungdomsgruppa har sitt eget opplegg og er ferdige ca. 19:15.

Resten av uka kan man for eksempel løpe Terrengkarusellen i Dyreparken eller skyndte seg å ta Skautrimmen-poster. Postene i Voie og Vågsbygd er tilgjengelige frem til og med onsdag, mens på Ringknuten og i Jegersberg henger de ute ut oktober.

For de løperne som er juniorer og eldre i 2020 ber jeg om å holde av tirsdag 8. oktober (tirsdagen etter høstferien). Etter treninga, ca. 19:30, møtes vi på Klubbhuset. Vi vil der diskutere treninger fremover. Både nå i høst, men også vinteren og inn mot neste sesong. Tenk gjerne litt gjennom egne ambisjoner og ønsker før møtet. Mer informasjon kommer.

Påmeldinger fremover:

  1. oktober - NM nattorientering, Rælingen - https://eventor.orientering.no/Events/Show/9266
  2. oktober - Blodslitet, Fredrikstad - Elite: https://eventor.orientering.no/Events/Show/11868 Alle andre: https://eventor.orientering.no/Events/Show/10913