Trenger du nytt treningstøy til vintertreningen, eller er o-tøyet utslitt etter en aktiv sesong?
Nå er tiden her for bestilling av o-tøy, overtrekkstøy til vintertreningen, samt regntøy og boblejakker via Trimtex sin webshop. Nytt av året er også en overtrekksvest.

 

Du må selv gå inn på webshopen og bestille det du ønsker å kjøpe. Trimtex er tilstede på sesongavslutningen den 12.oktober med størrelsesprøver, slik at det er mulig å prøve størrelser. Aktive juniorer som ikke får o-tøy gjennom eliteavtale, og som har ambisjon om å løpe NM og norgescup i kommende sesong får halv pris på overtrekksjakke og løpstrøye.


Vi håper mange av medlemmene i KOK vil benytte seg av dette tilbudet.

Nettbutikken stenger 27.10.2019 med forventet levering i uke 50.

Slik er fremgangsmåten:

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/kristiansand-orienteringsklubb/
Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
Velg Min Trimtex i ruten til venstre. Tast inn kok19 i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet.
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller per telefon 37 26 91 00. 

Eirik Heddeland Martens