Dag Blandkjenn stod for beste KOK prestasjon under NM-natt med 6. plass i seniorklassen. Terrenget var søkkblaut og tungt, og løypene bød på krevende nattorientering.

- Det var et greit løp og kroppen kjentes ganske OK ut. - Litt uflaks å ikke ha samme gafling som de som til slutt kjemper om medaljene, men sånn er det, sa Dag etter løpet. Årets utgave av NM-natt ble avviklet som fellesstart, med to sommerfugl-gaflinger underveis. Østmarka OK var arrangør og løpet gikk fra Marikollen i Rælingen.

David Runde ble nr 16 i H17-18 og Petter Marki Eriksen nr 23 i H21. Sebastian Daland løp inn til 7. plass i H19-20, men denne klassen ble dessverre annullert fordi noen løpere fikk utdelt feil kart.

Norgescupen
Med NM-natt ble også Norgescupen 2019 avsluttet. Her endte Dag på 4. plass i seniorklassen og 2. plass i U23-klassen. David ble nr 10 i H17-18. 10. plass ble det også på Sebastian i H19-20.

De beste KOK'erne i Norgescupen 2019: Sebastian Daland nr 10 i H19-20, Dag Blandkjenn nr 4 i H21 og David Runde nr 10 i H17-18. Foto Jan Blandkjenn

Blodslitet
To dager etter NM-natt var det klart for det tradisjonsrike langdistanseløpet Blodslitet, og 13 KOK’ere stilte til start. I H15-16 ble Brage Takle nr 6 og Trygve Børte Nomeland nr 12 i konkurranse med nesten 80 løpere. David Runde ble nr 12 i H17-18 og Petter Marki Erichsen ble nr 4 blant 127 deltakere H-åpen.

Beste KOK'ere under Blodslitet Brage Takle og Trygve Børte Nomeland, her etter seieren i NightHawk i august. Foto Ivar Haugen