Treningsplan for november er klar! Merk dere at til Kick-off samling for neste sesong blir på Bringsvær 23. - 24. november. Håper mange blir med her!

Legg og merke til at vi etter hver klubbkveld gjennom vinteren kommer til å diskutere treningsplanen for påfølgende måned. Mot slutten av klubbkveld 12. november vil vi altså diskutere treningsplanen for desember. Mer om klubbkveld 12. november og klubbmøte 11. november kan du lese på hjemmesiden kok.no.

Tirsdag er det vanlig trening fra Presteheia skole 18:00. For ungdommen jogger vi ned til UiA, hvor vi blant annet løper noen sprintløyper. Eldre løpere må også gjerne bli med, sprintløypene egner seg bra til å løpe intervaller. Styrketrening i gymsalen som vanlig fra 19:30.

Torsdag er det klart for høstens første KOK Cola cup. John Runde er løypelegger. Oppmøte ved gjesteparkering ved bussanlegget på Dalane, løypene går mot Åmliknuten og Krokevann. Meld deg helst på i Eventor senest tirsdag: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12191

Lørdag er det nok en del fra klubben som stiller på Morothon i Søgne, bli gjerne med på det! Det er løyper i forskjellige lengder. Informasjon om løpet og påmelding finner du her: https://www.morothon.no

Kick.off samling for neste sesong blir på Bringsvær 23.-24. november - se informasjon i vedlegget under og meld deg på innen 19. november til Håvar!

Andre påmeldinger:

  1. november - KOK Cola cup 2, https://eventor.orientering.no/Events/Show/12229
  2. november - Graneløpet, https://eventor.orientering.no/Events/Show/12066
  3. november - KOK Cola cup 3, https://eventor.orientering.no/Events/Show/12230
  4. november - KOK Cola cup 4 - finale, https://eventor.orientering.no/Events/Show/12231