Velkommen til KOKs klubbtur til Nordjysk 2-dages, 13 - 15. mars 2020.

Som alltid satser vi på en sosial tur med mange familier, både nye og erfarne, og fornøyde løpere på alle nivåer. Vi har reservert plass på Fyrklit Feriecenter i Hirtshals (med badeland!) hvor det vil bli rikelig med anledninger til å bli kjent med klubbens medlemmer. I tillegg til o-løp blir det felles frokost på ferje og felles middag på lørdag. Hele familien er velkommen, også de som ikke løper.

 

Program

Bindende påmelding innen mandag 20 januar!

Fredag 13. mars:

 • Avreise fredag kl. 08.00 med ColorLine Superspeed fra Kristiansand – ankomst Hirtshals kl. 11.15 (alternativ avreise 16.30 med Superspeed og ankomst 19.45) Fremmøte på parkeringsplass ved terminalbygg (gult bygg) senest kl. 07.00 for dem som reiser på morgenen og senest kl. 15.30 for dem som reiser med ettermiddagsferja.
 • Det tar 40 / 50 min å kjøre fra Hirtshals til fortrening og nattløp / mellom- og langdistanse
 • Felles frokostbuffé på ferja er bestilt for alle og er inkludert i prisen.
 • Fortrening ved Bunken Klitplantage ved ankomst i Danmark, siste start kl. 16. NB! Kart må bestilles ved påmelding, men er inkludert i prisen. Det er 8 forskjellige treningsløyper å velge mellom.
 • Innsjekk Fyrklit Feriecenter i Hirtshals fra kl. 15:00, badeland om ettermiddagen for de som ønsker dette.
 • Nattprolog ved Bunken Klitplantage for de som ønsker det. Første start kl. 19.00.

Lørdag 14. mars:

 • Langdistanse ved Højengran. Første start kl. 12.00 (11:30 for de som har fristart)
 • Vannskliekonkurranse i badeland for store og små på ettermiddagen.
 • Fellesmiddag og etterfølgende klubbsamling om kvelden.

Søndag 15. mars:

 • Mellomdistanse ved Kirkemilen. Første start kl. 10.00 (kl. 08:30 for deltagere som skal med tidlig ferje til Kristiansand)
 • Avreise Hirtshals kl. 20.45, ankomst Kristiansand kl. 23:59. Alternativt er det mulig å ta en tidligere ferje, kl. 12:15 fra Hirtshals. Fremmøte på kaia i Hirtshals senest en time før avreise.
 • Vi ser på muligheten for å få sen utsjekk fra Fyrklit Feriecenter.

 

Pris:

Screenshot 2020 01 05 at 20.58.13

Makspris per familie (foreldre + barn) kr. 4 500. Tillegg for deltakere som ikke er medlemmer: kr. 300 pr. person. Tillegget inkluderer støttemedlemskap i klubben.

Startkontingenter kommer i tillegg og blir fakturert sammen med øvrige startkontingenter senere i sesongen.

For å holde prisen for turen så lav som mulig, forsøker vi å fordele deltakerne i bilene slik at vi tar med så få biler som mulig til Danmark. Oppgi dermed om du har plass til ekstra passasjerer i bilen dersom du svarer ja på om du kan stille med bil.

Etter påmeldingsfristens utløp er den enkelte selv ansvarlig overfor Color Line for eventuelle endringer i eget reiseopplegg. Turansvarlig skal informeres ved endringer i valgte ferjeavganger. Deltakere som ønsker å reise til eller fra Danmark på andre måter eller med andre fergeavganger, ordner og betaler dette selv.

Påmelding er bindende, og reisen blir fakturert og skal betales før avreise.

Klubben har ikke reiseforsikring så skulle noe uforutsett skje er det deltagernes private forsikring som eventuelt må̊ dekke dette.

Tilleggsytelser som må bestilles ved påmelding:

Screenshot 2020 01 05 at 21.01.42

Påmelding:

Bindende påmelding innen mandag 20 januar!

Bruk vedlagt påmeldingsskjemaet.  Fyll ut og send påmeldingsskjemaet (Excel-fil) til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Dersom du ikke skulle få e-post tilbake om at påmeldingen er mottatt, ring eller send en SMS til Tor Åmdal tlf. 977 60 407.  

Lenke til Nordjysk 2-dages https://www.nordjysk2dages.dk/jom3/

Lenke til Danland Feriecenter Blokhus http://www.fyrklit.dk/ferielejligheder/

Har du spørsmål før du skal melde deg på? Kontakt Tor Åmdal tlf. 977 60 407 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.