Utskrift

Tradisjonen tro er KOKs unge lovende løpere i Spania på samling i vinterferien. Her kommer et reisebrev fra gutta på hytte 177.

Etter to rolige flyturer så ankom vi Spania. Turens første bom skjedde allerede får vi ankom campingplassen. Christiane var kartleser og dro den ene bilen gjennom mange spanske bakgater. 

Da vi endelig kom frem til hyttene, hev vi oss rett ut på en o-økt med SI i sandkassa. Etter økta ble folk satt i kjøkkentjeneste og det ble servert spagetti med kjøttsaus.

Etter en god natts søvn våknet vi til fint, spansk godvær og gjengen var klare for en ny økt. Denne var også med SI men nå på Guardumar Sur kartet. Etter en god o-teknisk økt, dro vi på handletur. Noen valgte å kjøpe både brus og sjokolade, mens andre gikk for litt sunnere alternativer. 

Tilbake på campingplassen, solte vi oss litt før nok en o-teknisk økt. Postplukk sto på programmet. Til middag ble det servert kjøttkaker med en nydelig brun saus laget av Trygve, og poteter ved siden av.

Torsdags morgen startet vi med en fartsøkt med SI etterfulgt av et forfriskende bad i middelhavet. På ettermiddagsøkta samarbeidet en del av oss om å komme i gjennom en løype på kurvekart, mens Brage gikk for korridor. 

Middagen bestod av laks, poteter og hvit saus (også laget av Trygve). Da alle var mette la vi oss forventningsfulle og klare for nye treningsdager i Spania.

Hilsen Trygve, Simon og Erlend

 TB spania JB

Tina Booth setter retningen, foto Jack Bjørnsen