Utskrift

Da er det jentene som skal oppdatere fra Spaniaturen med guttakrutt. De skal ta oss gjennom fredagen og lørdagen på turen.

Fredag startet med høye forventninger til knockout-sprint. Vi håpte på minst like mange deltakere som på de andre SI-treningene, men ble litt skuffet da bare det spanske militæret dukket opp. Noen finner (som også hadde møtt opp) mente de kanskje ikke var de største konkurrentene, da de hadde kompasset hengenes rundt halsen. Denne antagelsen viste seg å være rett.

Spania1 2020

Glade KOK'ere i Spania, fv Tina Booth, Christiane R Bøckman, Simon B Kristiansen, Brage Takle, Erlend Odd berge og Trygve B Nomeland.

De fleste kjørte basisstyrke på kvelden, men Brage er så glad i sandkassa at han heller tok en kurveøkt. Etter middagen (taco) avsluttet ungdommen med en nattevandring til stranden

På lørdagen begynte Christianes veivisning faktisk sykt bra (utrolig nok), men når destinasjonen nærmet seg ble det full uenighet mellom «Helga» (aka Google maps) og Christiane. Vi endte til slutt opp med å kjøre en minivei oppover bratte hårnålssvinger, mens Brage og Simon hylte i baksetet.

Nok et år var de beryktede giftlarvene en stor trussel, men vi klarte oss denne gangen også. Økta var mest opp og ned det samme fjellet, og noen begynte å bli litt hissige når man måtte klyve opp fjellet for 6. gang. Hjemturen var igjen preget av Christianes dårlige veivisning, hvor «Helga» ikke var stort til hjelp for å finne veien hjem. Tilslutt fikk vi med oss et utkikkspunkt, og pizza i Santa Pola. Simon sin «sin gluten» pizza var på størrelse med et rundstykke, mens våre andre dekket et lite fat.

 

Girls out –

Gamlemor og yngstejenta.

(Christiane Ruud Bøckman og Tina Booth)

 

O-løpere i solnedgang