O-sesongen fortsetter uten løp og fellestreninger. Men det er mange fine økter som henger ute som kan løpes når det passer for deg!

Her er tre nye treninger å benytte for de som kan: https://www.dropbox.com/sh/muxle0f1g2r4fgt/AAC_Sq6PEuzEC0ATnuBqxClma?dl=0. Hvis du ikke har tilgang til Dropbox, så kontakt Håvar B Stormoen.

1) Kringsjå øst - Postplukk med Holger H som løypelegger. Merket med merkebånd. Kommer på Livelox.com. 

2) Gill - o-intervall med bakkedrag alternativt vanlig løype på de samme postene. Merket med merkebånd. Løypelegger Jack B. På Livelox https://www.livelox.com/Events/Show/45755/Gill-egentrening-13-2020

3) O-teknikk Føreid. Kurvekart. Merket med Skautrimmenposter og merkebånd. Løypeansvarlig Oluf B

Livelox cup!
Husk å legg gps spor inn på Livelox etter gjennomført trening. For Livelox løypene gjelder to uker fra de legges ut. Denne ukes løype 1 og 2 er ute til 5.april. Forrige ukes treninger fra Storheia og Terjevann er ute til 29.mars.

Løype fra forrige uke finner du her: https://www.dropbox.com/sh/oyyqrisosuvlko5/AAB-Z6ay7Y7BhySIiezyJxLva?dl=0

Ellers er det fine forhold for å løpe både lange og korte samt harde og rolige økter rundt forbi. Men husk å hold avstand og ta hensyn til de du møter på din veg!

Skautrimmen er og en fin aktivitet som mange nå benytter seg av. Klippetengene er nå fjernet, men fullt mulig å gå postjakt likevel: https://www.kok.no/turorientering/1376-klippetengene-fjernes-fra-tur-o-poster

 

Vi oppfordrer selvfølgelig også til å følge alle råd og retningslinjer fra myndighetene!