Høsten har sin KOK Cola Cup - så hva er vel mer naturlig enn at våren får sin KOK Solo Cup? Løp første løp i løpet av uke 16!

For å få litt konkurransefokus i disse konkurranseløse tider, har vi laget KOK Solo Cup! Fem uker fremover mot 17. mai vil det være én løype hver uke som teller i konkurransen. For å delta i konkurransen printer du ut kart, løper løypa så bra du kan og laster opp gps-spor i Livelox. Mer info finner du i vedlagte innbydelse.

Kart og info for første løp, som starter alt mandag 13. april, finner du i Eventor her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12881
Dette er altså en skogssprint i Marvika. Postene er markert med små o-skjermer, ingen markering av start og mål.

For resterende løp legges kart og info ut i Eventor senest torsdagen før:

I tillegg kan det dukke opp enkelte andre o-tekniske treninger som kan benyttes. Og igjen minnes det om naboklubbenes treninger - det er flere klubber som har flotte treningsopplegg ute. Følg med på Facebooksiden Sørlandsorientering og Agder orienteringskrets sine hjemmesider: http://www.orientering.no/kretser/agder

De første treningene som ble hengt ut for nesten en måned siden tas nå inn. Ellers er det fortsatt enkelte treninger som henger ute.

Kan reklamere spesielt for treninga på Klepp. Denne var tenkt som en lørdagstrening for KOK før påske. Du finner denne på Birkenes IL sine sider her: https://orientering.birkenes-il.no/blog/post/157590/treningsloyper---kleppeheia?ispage=true

Som vanlig minner jeg til slutt om at myndighetenes anbefalinger skal følges. O-tekniske økter skal gjennomføres alene. Tenk og gjennom hvor mange du løper sammen med på andre økter!

Forhåpentligvis sees vi snart igjen på o-løp!