Tirsdagstreninger har startet opp igjen for fullt, med klubbhuset som fremmøtested. Husk påmelding til treningene for alle fra 17 år.

På tirsdagene framover blir det KOK Jegersberg cup. Møt opp ved Klubbhuset tirsdag 18:00 for fellesøkt. Men du må melde deg på i Eventor på forhånd. Dette gjelder alle løpere 17 år og eldre og er på grunn av smittevernregler. Viser ellers til vedlegget med klubbens koronavettregler. Etter treninga på tirsdag blir løypene lagt ut i Eventor, og man kan løpe de på egenhånd. Postene henger ute ut uka.

Tirsdag 19. mai går løypa hovedsakelig i området ved Kalkheia. Påmelding her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/13037

For tirsdag 26. mai er det info og påmelding her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/13049

Samtidig er det trening for Minitass, Råtass og ungdommer. Minitass og Råtass møter rett på Grønn slette, mens ungdommer møter ved Klubbhuset. Hvis det er noen som kjenner noen i alderen 13-16 år som har lyst til å prøve orientering er det åpent for det til tirsdag. Gi meg en beskjed på forhånd så gir vi et hurtiginnføring og blir med rundt løypa.

Lørdag 30. mai arrangerer Kretslaget og Birkenes IL trening fra Flakk på Birkeland. Her er det åpent for å bli med for de som klarer løyper på A- eller B-nivå. Info og påmelding her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/13060

Vedlegg:
Last ned denne filen (Koronavettregler.pdf)Koronavettregler.pdf73 kB