Dette har vi ventet på lenge! Endelig kan vi løpe o-løp igjen! Onsdag 17. juni er det duket for Sørlandskarusellen og KOK er arrangør. Løpet går fra Sødal terrasse på Jegersberg kartet.

Det er merket fra avkjøring Torridalsveien ca 2 km fra avkjøringen fra E18, parkering ved bedehuset. Samlingsplassen er på toppen av Sødal Terrasse, så det er ca. 20 minutter å gå til samlingsplass, en god del stigning.

Første start er kl 18.00. Det er ca. 5 minutter å gå til start. Det utarbeides startliste og det presiseres at oppgitte starttider må overholdes. Starttider legges på eventor senest klokken 12.00 løpsdagen.

Innbydelse og mer informasjon – blant annet om løyper og klasser finner du på Eventor. Påmelding gjøres via Eventor innen 16. juni 21:59 - https://eventor.orientering.no/Events/Show/9196. Det blir ingen mulighet for etteranmelding.

NB! Alle deltagere skal ha lest smittevern veileder fra NOF før de ankommer løpet. Ved den minste mistanke om smitte skal man ikke delta. https://eventor.orientering.no/Documents/Event/22830/1/Smittevernveileder-pr-3.Juni

Konkurransene gjennomføres etter prinsippet kom-løp-dra hjem, ingen skal være på stedet lenger enn nødvendig. Følg arrangørens anvisning på arena. Husk avstandsregelen på 1 meter til alle som ikke bor i samme husstand. Sjekk i Eventor om det er kommet endringer i forkant av arrangementet.

Vel møtt på o-løp igjen!

... og husk kompass og brikke!