Dag Blandkjenn og Brage Takle leverte begge to gode løp da det endelig var klart for Sprintliga igjen.

- Jeg er god fornøyd med gjennomføringen av begge løpene, sier Dag Blandkjenn etter en 4. plass i den første sprinten og en 2. plass i rerun’et noen timer senere. 

 

- Det var to gode løp sa Brage Takle etter målgang. 17-åringen viste seg virkelig fram i sin første konkurranse sammen med seniorene. 

Fredagens Sprintliga gikk av stabelen på Sagene i Oslo og bestod av to løp. Det første var et tradisjonelt sprintløp, og noen timer var det duket for rerun. Det betyr at løperne løper samme løype på nytt, men kan gjøre nye veivalg. Da blir virkelig løpskapasiteten satt på prøve!

- Jeg gjorde noen bedre veivalg under rerun’en sier Brage, som var veldig fornøyd med at han for forbedret tiden sin med 1,14 fra det første løpet. I Sprintliga’en er det bare en klasse så Brage konkurrerte med både eldre juniorerer og seniorer. Brage blant de beste i 17-18 års klassen. Det lover godt for NM løpene som venter i august og september!

- Jeg gjorde ingen feil i det første løpet, og i rerun’et ble jeg slått av en bedre løper sier Dag etter dagens to løp.

To andre KOK juniorer stilte også til start; David Runde ble nr 31 og 27, mens Marius Aurebekk ble disket på det første løpet, men ble nr 10 under rerun’et .

Lørdag forflytter løperne seg til skogen og deltar i Fossumløpet. Søndag er det igjen for sprint med finaler basert på løpene fredag.

Dag Blandkjenn spurter inn til 4. plass, foto Pål Runde

Brage Takle imponerte i konkurranse med langt eldre løpere, foto Pål Runde

Davide Runde under første løp i årets Sprintliga, foto Pål Runde

Marius Aurebekk under første løp i årets Sprintliga, foto Pål Runde

 

Resultater første løp Sprintliga

Resultater andre løp Sprintliga (rerun)