Brage Takle leverte et meget bra løp i dag og tok en suveren seier i juniorklassen i Fossumløpet.

Med en seiersmargin på nesten 2 minutter kan ikke Brage være annet enn meget godt fornøyd med lørdagen i Sørkedalen i Oslo. I juniorklassen hvor han konkurrerte med løpere som var opptil 3 år eldre viste den lovende 17-åringen fra Tinnheia at han har taklet overgangen til juniorklassen veldig bra. David Runde ble nr 6 i samme klasse.

Søndag er det Sprintliga igjen med finaler. Her konkurrerer både juniorer og seniorer i samme klasse og Brage er klar for B-finalen. Dag Blandkjenn er kvalifisert for A-finalen, mens David Runde løper i D-finalen og Marius Aurebekk er i F-finalen. Foruten flere av landets beste sprintere stiller også det danske landslaget til start i søndagens sprint.

Brage Takle under fredagens sprint, foto Pål Runde. Tilskuere fikk ikke komme på løpet lørdag, så derfor har vi ingen bilder fra dagens løp!