Lyst til å prøve noe ny? Lyst til å prøve noe som er morsom og utfordrende? Da må du komme på klubbens orienteringskurs! Kurset er primært for ungdom 11-14 år, men eldre ungdom er selvfølgelig også velkomne. Kurset starter opp tirsdag 18. august kl 18.00 på Presteheia klubbhus.

Kurset er gratis og går hver tirsdag frem til høstferien, deretter er det mulig å være med videre på klubbens vanlige trening.

Du får opplæring
Det blir gitt opplæring, så ingen forkunnskaper om kart og kompass er nødvendig. Hver gang vil det være forskjellige løyper, fra helt enkle begynnerløyper til litt mer utfordrende løyper. Løypa kan løpes alene, parvis eller sammen med en av våre erfarne orienteringsløpere. Du vil alltid få nødvendig veiledning og hjelp.

Bli med! - kom alene eller ta med en venn eller to.

Kurset er gratis, men send gjerne en sms til Håvar Stormoen på 91655834 og meld deg på så vet vi at du kommer.

Bli med denne glade gjengen og løp orientering du også! Foto Jack Bjørnsen.

KOK Pizza cup er en del av kurset. Her vil også de andre ungdommene i klubben være med. Mer informasjon om den vil du få ved kursstart.

Kom i lett treningstøy og sko egnet for sti og terrengløping. Ta med kompass om du har, men ikke nødvendig (klubben har kompass til utlån). Litt skiftetøy og ei vannflaske kan være godt å ha etter gjennomført løype.

Vi følger selvfølgelig gjeldende smittevernregler. Hold avstand, vask hendene og hold deg hjemme om du ikke er frisk.

Under 11 år?
Vi har også tilbud for barn fra ca 6 år også. De har også trening på tirsdager fra Presteheia klubbhus kl 18.00. Informasjon om treninger kan du får via Facebook gruppa KOK Råtassen https://www.facebook.com/groups/808736285924636/ 

 

Velkommen!

Hilsen KOKs ungdomstrenere
Sandy Hott, Hallvard Foss, Holger Hott, Jack Bjørnsen og Håvar Stormoen