Tirsdag 18. august starter KOK Pizza Cup opp. Hver tirsdag frem til høstferien blir det ungdomsløyper (11-16 år) fra Presteheia klubbhus, fremmøte kl 18.00.

Det blir løyper med 3 forskjellige vanskelighetsgrader. Grønn (nybegynner), Blå (litt utfordrende) og Rød (litt mer utfordrende). Løypene er ca 1,5 – 3 km lange.

 

Løp flere ganger

Det er fullt mulig å løpe flere løyper eller samme løype flere ganger, men alle må være i mål senest kl 19.30. Alle får nødvendig instruksjon og de som ikke har kan låne emit-brikke (for tidtaking). Det er ønskelig med forhåndspåmelding i eventor da det gjør det lettere for arrangørene (link til påmelding for hvert løp i tabellen under). Det er gratis å delta.

Premiering

Det blir premier til alle ungdommer som fullfører minst 4 tirsdager. For løpere 13-16 år er det noen spesielle poengstrekk i Blå og Rød løype og det er premier til de med flest poeng fra de spesielle poengstrekkene. Det er også premie til de som sammenlagt har løpt raskest. Premieutdeling blir etter løpet tirsdag 22.september.

Ikke ungdom?

Voksne er selvfølgelig velkomne til å prøve løypene de også, men til dem er det ingen premier.

Plan KOK Pizza Cup 2020

Dato

Oppmøte

Start

Poengstrekk

18.aug

Klubbhuset

Grønn Slette

Fra siste post til mål

25.aug

Klubbhuset

Høymyr

Myrstrekk

1.sept

Klubbhuset

Grønn Slette

Publikumsstrekk

8.sept

Klubbhuset

Høymyr

Motbakkestrekk

15.sept

Klubbhuset

Demninga

Hemmelig strekk

22.sept

Info kommer

Info kommer

 

Mer informasjon om cupen og forklaring av løypenes letthetsgrad finner du i vedlagte innbydelse.

Vedlegg:
Last ned denne filen (KOK Pizza Cup 2020.pdf)KOK Pizza Cup 2020.pdf150 kB