Lørdag var det KM sprint i Agder orienteringskrets. Ikke uventet var det Brage Takle som var beste fra KOK. Han tok en suveren seier i H17-20.

Av de 15 KOK'erne som stilte til start var det ytterligere tre som løp inn til medlajeplass, det var Håvar Birkeland Stormoen som ble nr 2 i H21, og Julie Christiansen og Simon Beckmann Kristiansen som ble nr 3 i henholdsvis D17-20 og H17-30

Løpet gikk fra Myra skole og løperne møtte et variert skogsterreng med noe stier og åpne jorder, terrenget rundt skolen hadde mer sprint preg og innholdt lekeområder og sykkelbane.

KM lang lørdag

Allerede lørdag skal det kjempes om flere individuelle medaljer, da arrangerer Oddersjaa KM lang i Bymarka. Samlingsplass er ved Bagstehuset ved Sykehuset, og første start kl 12. Påmelding på eventor innen 26. august.

KM stafett søndag

Søndag må alle KOK'ere moblisere og være med på KM stafett - stafett er gøy. Vi er arrangør, men satser på å stille mange lag også, så her er det bare å melde seg på: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3683 innen 26. august kl 22. Løpet går fra Parkeringsplassen utenfor lokalene til Agder rasefjærfeforening på Møvig, merket fra avkjæringen til Kanonmusset. Det er stafettklasser for alle over 13 år. For de under 13 år blir det også konkurranse.