I helgen var det duket for to dager med KM distanser. Lørdag arrangerte Oddersjaa KM langdistanse i Bymarka og søndag arrangerte KOK KM-stafett i Voie terrenget.

KM stafett

Søndag gikk KM stafett av stabelen, samlingsplass var ved Agder rasefjærfeforening på Møvig sine lokaler, og det nydelige været holdt folk lenge på samlingsplass, selv om smittevernreglene forbød både kiosk og toaletter!

Tradisjonen tro var det fellesstart for alle lagene samtidig. Det er gøy, bare synd at det ikke var enda flere lag på start, for stafett er jo bare moro!

Fellestarten har gått og KOKs Christian Bøen har tatt kommandoen. Foto Øyvind Mikkelsen

Dobbeltseier i H17

KOK 1.lag i H17 tok kommandoen alt fra start, og laget ledet – ikke helt uventet, fra start til mål. Årets kretsmestere i H17 ble dermed «veteranene» Christian Bøen, Håvar Stormoen Birkeland og Eirik Heddeland Martens. Gledelig at KOKs 2. lag med juniorene Trygve Børte Nomeland, Odd Kristian Hagen Myre og Brage Takle tok sølvmedaljene.

Trygve Børte Nomeland vil frem i feltet, han løp en bra 1.etappen for KOKs 2.lag . Foto Øyvind Mikkelsen.

Debutanter i H13-16

I H13-16 stilte KOK med tre stafett debutanter, og det er alltid spennende, men våre tre gutter klarte å holde hodet kaldt og unngikk de store feilene, og var stort sett fornøyde med etappene sine. Dermed ble det sølvmedaljer til Jakob Johannessen, Fabian Johannessen og Markus Mollestad i debuten, gratulerer. Neste år håper vi å stille mange lag i ungdomsklassene – oppslutningen om KOK Pizza Cup kan tyde på det.

Jakob Johannessen, Markus Mollestad og Fabian Johannessen er fornøyde med KM-medlajer i debuten. Foto Ingvild Mulen

KOKs lag i D17 med Ingvild Mulen, Julie Christiansen og Tina Booth ble nr 3. KOK vant H150 klassen, på det laget løp Dag Moe, Jack Bjørnsen og John Hansen

Det var et fint arrangement og både løypelegger Vetle Lynnebakken og løpsleder Henrik Svaland Aas skal ha skryt for jobben. Det er gøy å se at neste generasjon overtar stafettpinnen som arrangerer!

Resultater KM stafett

 

KM langsdistanse

Lørdag gikk KM langsdistanse i Bymarka, og i seniorklassene var det tradisjonsrike Merkeløpet lagt inn. Terrenget i Bymarka er både krevende og tungt – særlig på denne tiden av året, noe flere av løperne fikk merke.

Eneste KOK’er som ble kretsmester lørdag var Odd Kristian Hagen Myre som vant H17-20, øvrige medaljevinnere fra KOK ble Julie Christiansen nr 3 i D17-20 og Håvar Birkeland Stormoen som ble nr 3 i H21.

Resultater KM langdistanse

 

Hvis noen vil test orienteringsferdighetene i uka som kommer er det KOK Pizza Cup tirsdag kl 18 fra klubbhuset – håper mange kommer!