Også på mellomdistansen som ble avviklet lørdag var Brage Takle beste KOK’er med en fin 5. plass.

For den lovende 17-åringen som så langt i sesongen har levert stabile toppløp på rekke og rad ble det litt for mange småfeil lørdag ettermiddag til å ta nok en NM-medalje. 5. plassen er en meget bra plassering og beviser at Brage har løpt seg inn i Norgeseliten i H17-18 klassen. Han er nå nummer 4 sammenlagt i Norgescupen.

Brage Takle inn til 5. plass på mellomdistanse. Foto Jack Bjørnsen

I H19-20 ble det en oppløftende 7. plass til Marius Aurebekk. Dessverre ble det en stor bom på 2. post, men etter det leverte Marius løping av god gammel kvalitet og har mange beste og nestbeste strekktider. David Runde løp også et solid løp og blir nr 13 i samme klasse.

Marius Aurebekk. Foto Jack Bjørnsen

David Runde. Foto Jack Bjørnsen

Øvrige KOK plasseringer; Christiane Ruud Bøckman nr 22 i D19-20 og Julie Christiansen nr 53 i D17-18.

Christiane Ruud Bøckman. Foto Jack Bjørnsen

Resultater NM mellomdistanse

 

Stafett

På søndagens stafett var det kun ett KOK lag som fullførte. Det ble til slutt en 25. plass på Brage Takle, Dag Blandkjenn og David Runde. Mest grunn til å være fornøyd med innsatsen på stafetten har nok Dag som hadde 11. beste etappetid på 2. etappe.

Christiane Ruud Bøckman og Julie Christiansen fullførte på et miks lag mellom Kristiansand OK og Nidarøst OK, mens Odd Kristian Hagen Myre var alene på herrenes 2. lag som dermed ikke fullførte.

 

Norgescup og junior-NM stafett neste

Alt i alt ett NM hvor bare Brage Takle av KOK løperne kan si seg helt fornøyd med innsatsen. Etter planen er det nye muligheter allerede neste helg med Norgescup og junior-NM stafett i Bergen, men på grunn av smitteverntiltak i Bergen bestemmes det endelig på mandag om løpene kan avvikles.

Resultater NM stafett

Vi gratulerer tidligere KOK-løper Marianne Andersen med sin 6. Kongepokal etter NM seieren på mellomdistanse lørdag! Søndag løp hun Fredrikstad SK inn til sølv på stafetten.