Med beste etappetid på sisteetappe løp Marius Aurebekk KOKs junior lag inn til 4. plass. Gratulerer til David Runde, Brage Takle og Marius Aurebekk!

Marius løp ut på sin etappe som nr 5 ca 3,20 min etter teten, og med ca 1,40 min opp til 3. plassen. David Runde løp første etappe og sendte Brage Takle ut på 2. etappe ca 2,30 min etter teten. Brage løp en flott 2. etappe med 3. beste etappetid og sendte Marius ut som nr 5. Etter en forrykende avslutning var laget bare 10 sekunder bak bronsemedalje.

Dermed opprettholdt laget, som på forhånd var regnet som ett av lagene som kunne kjempe om medaljene, rekken med gode plasseringer for KOK i junior NM stafett.

4. plass i junior NM stafett til Marius Aurebekk, Brage takle og David Runde. Foto Jack Bjørnsen

Mellomdistanse lørdag
Lørdag var det Norges Cup mellomdistanse. Her ble det også en 4. plass til Marius Aurebekk i H19-20. Marius satset fra start og hadde den beste åpningen, men dessverre ble det vel ett minutts bom på 5. post og dermed måtte han nøye seg med 4. plass.

Sterk åpning hadde også Brage Takle i H17-18. Han ledet når 1/3 av løpet var unnagjort, med så ble det for mye tidstap og Brage endte til slutt på 9. plass. Trygve Børte Nomeland ble nr 20 i H17-18 og David runde ble nr 28 i H19-20.

Marius Aurebekk etter 4. plass på mellomdistansen lørdag. Foto Jack Bjørnsen

Løpene ble arrangert av Fana IL sydøst for Bergen, i ett vekslende terreng med både åpent fjellterreng, halvåpne områder med dels tett undervegetasjon og vestlandsk løvskog.

Avslutning med sprint
En litt amputert sesong avsluttes neste helg i Haugesund med NM-sprint helg. Det skal kåres norgesmestere i sprint, knockout sprint og sprint stafett. KOK stiller med 9 løpere og flere som absolutt kan kjempe om medaljene. De sterkeste kortene er Brage Takle i H17-18, Kristian Pytten og Marius Aurebekk i H19-20 og Dag Blandkjenn i H21.

 

Resultater NM stafett 
Resultater NC mellom